Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)

sobota, 25. marec 2017 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: V snahe získať útočníka Paula Dybalu z Juventusu je Barça ochotná pustiť záložníka Andrého Gomesa. Portugalčan by mohol vykompenzovať časť financií. (mundodeportivo.com)

BARCELONA: Londýnsky Arsenal poškuľuje po tureckom stredopoliarovi Ardovi Turanovi. Pošle ponuku na 25 miliónov libier a verí, že na bývalého hráča Atlética či Galatasarayu bude stačiť. (ESPN)

REAL MADRID: 26-ročný bek Marcos Alonso z Chelsea za sebou má aj krátke pôsobenie v Reale, kam by mohol zamieriť opäť. Španielsky gigant mu už pripravuje na leto ponuku. (Express)

SEVILLA: Svalové zranenie Stevanovi Jovetićovi znemožní štart v zajtrajšom kvalifikačnom zápase proti Poľsku. Namiesto tohto duelu sa vrátil do Andalúzie, kde sa bude zotavovať. (Marca)

REAL SOCIEDAD: 21-ročný obranca Álvaro Odriozola dostal priestor v deviatich dueloch. Zmluva by mu pritom vypršala v lete 2018 a klub už začal rokovať o jej predĺžení. (Marca)

VILLARREAL: Odchod z Manchestru City zvažuje brankár Claudio Bravo. Údajne, neostalo len pri úvahách, ale už je v kontakte so Žltou ponorkou, kde dohaduje podmienky zmluvy. (tribalfootball.com)

BETIS: Pravý obranca Aissa Mandi si na tréningu privodil zranenie ruky a podrobné vyšetrenia odhalili zlomeninu záprstnej kosti. Los Verdiblancos zatiaľ neprezradili, ako dlho bude chýbať. (Marca)