Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)

nedeľa, 26. marec 2017 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Rok po smrti Johanna Cruyffa sa Katalánci rozhodli pomenovať po ňom štadión B-mužstva. Jedna z najväčších hviezd v histórii barcelonského klubu zomrela v marci 2016 vo veku 68 rokov. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID:Antoine Griezmann sa stane tretím hráčom histórie, za ktoré bude zaplatená čiastka 100 miliónov eur. Francúzska hviezda má práve tú zakotvenú v zmluve ako výkupnú klauzulu a aktivuje ju Manchester United. (Express)

VILLARREAL: Samu Castillejo nastupuje pomerne pravidelne a jeho výkony si navyše všimli v Neapole. Taliani čoskoro rozbehnú rokovania o zisku 22-ročného krídelníka. (tuttomercatoweb.com)

SEVILLA: Päť rokov stopér Gonzalo Rodríguez háji farby Fiorentiny a možno nastal čas na zmenu. Záujemcov má pritom dosť. Okrem andalúzskych Los Rojiblancos napríklad aj Dortmund. (todomercadoweb.es)

SEVILLA: Predĺženie zmluvy s Manchestrom City je z pohľadu Jesúsa Navasa veľmi nepravdepodobné a črtá sa jeho návrat Andalúzie. Práve odtiaľ v roku 2013 prišiel. (Daily Mail)

VALENCIA: Často sa v tlači objavuje meno Aymena Abdennoura. 27-ročný obranca plánuje prestup a stoja oňho viaceré anglické tímy na čele s Evertonom a Crystal Palace. (tuttomercatweb.com)

EIBAR: Ôsme miesto je pre Los Armeros viac než uspokojivé a odmenou bude trénerovi Josému Luisovi Mendilibarovi nová zmluva. Obe strany sú na nej dohodnuté a čoskoro bude podpísaná. (Marca)