Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.)

pondelok, 27. marec 2017 11:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Fanúšikovia Bieleho baletu sa odchodu Toniho Kroosa báť nemusia, aspoň pokiaľ ide o Spojené štáty a Čínu. „Vždy som chcel hrať proti najlepším tímom a tieto destinácie pre mňa ako hráča nie sú zaujímavé.“ komentoval špekulácie o jeho prestupe. (as.com)

VILLARREAL: Niekoľko ponúk zo španielskej aj anglickej ligy vraj eviduje forward Giovanni Simeone. Z FC Janov sa ho snažia získať Žlté ponorky aj liverpoolsky Everton. (tuttomercatoweb.com)

ESPANYOL: Zranený stehenný sval si z reprezentácie priniesol Felipe Caicedo. Jeho Ekvádor v kvalifikácii podľahol Paraguaju 1:2 a Barcelončanom istý čas nebude k dispozícii. (Marca)

VALENCIA: Podpisom v krátkom čase potvrdia Netopiere nového generálneho manažéra. Stane sa ním Mateu Alemany, ktorý v minulosti rovnaké miesto zastával v Mallorce. (superdeporte.es)

DEPORTIVO ALAVÉS: Talianska Atalanta Bergamo sa zaujíma o 25-ročného záložníka Edgara Méndeza. Ten aktuálne háji alavéske farby, a klub sa k veci doteraz nevyjadril. (tuttomercatoweb.com)

LAS PALMAS: Hosťovanie Jesého z francúzskeho PSG môže pokračovať. Vedenie klubu už zahájilo vyjednávanie, ktorého výsledkom má byť predĺženie spolupráce o ďalší rok. (mundodeportivo.com)

BETIS: Nad odchodom do Brazílie premýšľa stredopoliar Felipe Gutiérrez. U Los Verdiblancos príliš nehráva, v tejto sezóne odohral len 14 zápasov a zamieriť má do Porta Alegre. (Marca)