Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)

utorok, 28. marec 2017 12:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dvoch dôležitých zadákov si hodlá Real zaviazať na dlhší čas. Marcelo i Dani Carvajal majú zmluvy do konca sezóny 2019/20, no už sa im pripravujú ešte o dva roky dlhšie. (as.com)

REAL MADRID: Rokovania ľavého obrancu Alexa Sandra s Juventusom o predĺžení zmluvy narušil líder La Ligy. Ten sa o Brazílčana a bývalého hráča Porta pokúsi v lete zabojovať. (sportsmole.co.uk)

REAL MADRID: Eden Hazard sa v tejto sezóne predviedol 11 gólmi, no jeho zotrvanie v Chelsea nie je isté. Vedenie nevylúčilo možnosť, že ho pustí do Madridu, ktorý javí dlhodobý záujem. (ESPN)

BARCELONA: Ľahšie zranenie utrpel pri reprezentovaní záložník Arda Turan. Konkrétne má ísť o triesla, ale štartu v najbližšom barcelonskom ligovom vystúpení to pravdepodobne nezabráni. (mundodeportivo.com)

SEVILLA: Andalúzania si nachystali 10 miliónov eur, ktoré ponúknu Fiorentine za 29-ročného ofenzívneho záložníka Josipa Iličića. V Taliansku pôsobí už sedem rokov, keď z Mariboru zamieril do Palerma. (fichajes.net)

BILBAO: Zlomený nos si odniesol zo súboja „dvadsať jednotiek“ Španielska a Talianska obranca Yeray Álvarez. Athletic hrá najbližšie v sobotu na pôde Osasuny a jeho štart je otázny. (todomercadoweb.es)

VALENCIA: Prvý raz v kariére má Bibras Natcho možnosť zahrať si jednu z top súťaží Európy. Izraelský reprezentačný stredopoliar patrí CSKA Moskva, kde zaujal pozornosť Los Che. (superdeporte.es)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Včerajší tréning nedokončil obranca Alejandro Arribas. Zranil si členok a podľa prvých správ bude La Coruñčanom nejaký čas chýbať. (Marca)