Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)

streda, 29. marec 2017 07:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 17-ročný defenzívny záložník Josep Calavera bude od leta hráčom Barçy. Mladík sa presunie z tímu Pobla de Mafumet a na začiatok bude obliekať dres rezervného tímu. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: V pokročilom štádiu sú už rokovania Lyonu a Atlética o Alexandrovi Lacazettovi. K Los Colchoneros by sa mohol pridať za čiastku okolo 60 miliónov eur. (Daily Star)

SEVILLA: Trojtýždňový nedobrovoľný oddych čaká Adila Ramiho. Francúzskeho obrancu odpísalo zranenie lýtka a po ňom má stihnúť už len záverečných šesť kôl Primera División. (todomercadoweb.es)

VALENCIA: Plnú tréningovú záťaž po doliečení svalového zranenia opäť zvláda Santi Mina. Pre nedeľný duel proti Deportivu La Coruña má už byť k dispozícii. (superdeporte.es)

REAL SOCIEDAD: Dva až tri zápasy vynechá záložník Asier Illarramendi pre problémy so stehenným svalom. Oveľa lepšie na tom nie je ani David Zurutuza. Ďalší záložník stále nedoliečil členok. (mundodeportivo.com)

ESPANYOL: Vinou zranenia nastúpil útočník Leo Baptistão v prebiehajúcej sezóne len 13krát. Čoskoro však začne toto číslo opäť vzrastať. Chodidlo ho už netrápi, čo mu umožňuje trénovať. (Marca)

ESPANYOL: Kapitán Periquitos podpísal predĺženie zmluvy do leta 2019. Stredopoliar Javi López im patrí už osem rokov a novopodpísaný dokument zahŕňa aj opciu na predĺženie o ďalší rok. (tuttomercatoweb.com)