Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.)

štvrtok, 30. marec 2017 12:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Po návrate z reprezentačných farieb hlási Arda Turan zranené triesla. Jasné je, že si nezahrá tri týždne, čo znamená absenciu v oboch štvrťfinálových zápasoch Ligy majstrov a návrat tesne pred El Clásicom. (Goal.com)

BARCELONA: Trest na štyri reprezentačné zápasy vymerala FIFA Lionelovi Messimu za nadávky smerom k hlavnému rozhodcovi v zápase Argentína – Čile (1:0). Okrem toho musí zaplatiť pokutu 10 tisíc švajčiarskych frankov (9335 €). Vedenie Kataláncov vyjadrilo rozhorčenie a nesúhlas s neprimeraným trestom a svoju hviezdu označilo za príkladného hráča na trávniku i mimo neho. (ESPN)

REAL MADRID: Liverpool FC sa začal zaujímať o Jamesa Rodrígueza. Zmluva kolumbijskej hviezdy má síce platiť ešte tri roky, no ponuku na 50 miliónov eur je Real ochotný zvážiť. (Express)

ATLÉTICO MADRID: Prvý raz sa po zranení kolenných väzov objavil na tréningu Šime Vrsaljko. Nešlo tak o mimoriadne vážny problémy a v krátkom čase by si mohol opäť zahrať. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: V sobotu sa Madridčania postavia proti Málage. Pre brankára Jana Oblaka to bude 21. zápas v aktuálnej sezóny, ale čo je dôležitejšie, jubilejný stý za Los Colchoneros. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Atlético sa chystá na zisk ofenzívneho záložníka Nadiema Amiriho z nemeckého Hoffenheimu. Konkurovať mu však bude Tottenham, ktorý má podobné plány. (calciomercato.com)

SEVILLA: Samir Nasri hosťuje v Andalúzii z Manchestru City a v budúcom roku už môže patriť inému tímu. Kúpu francúzskeho záložníka plánuje istanbulský Galatasaray. (tribalfootball.com)

DEPORTIVO ALAVÉS: Včerajší tréning pre svalové zranenie nedokončil Carlos Vigaray. 22-ročný krajný obranca teraz sám nevie, či bude môcť nastúpiť na nedeľný duel proti Realu Madrid. (Marca)