Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)

piatok, 31. marec 2017 10:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Ofenzívny záložník Marco Asensio veľa priestoru vo farbách Realu nedostáva, čo sa snažia využiť anglické kluby. Zisk 21-ročného Španiela zvažuje Arsenal a Liverpool. (Daily Star)

ATLÉTICO MADRID: Zo zostavy červeno-bielych vypadol Kévin Gameiro, ktorý má zranený stehenný sval. K dispozícii pre zápas s Málagou nebude ani Nicolas Gaitán so zranenou pätou. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Stehenný sval odpísal brankára Miguela Ángela Moyu. Stalo sa to na tréningu a ide už o druhý raz, kedy ho zo zápasového programu vyradili zdravotné problémy. (klubový web)

ESPANYOL: Zdravotné problémy, ktoré si Felipe Caicedo priniesol z reprezentačných farieb, nie sú vážneho charakteru. Dnešný štart proti Betisu je otázny, ale v utorok proti Bilbau už bude fit. (Marca)

MÁLAGA: Záložník Juanpi Añor sa opäť hlási do služby. Posledné dni ho limitovala bolesť v panvovej oblasti, ale proti Atléticu Madrid chýbať nebude. (Marca)

EIBAR: Argentínsky stopér Mauro Dos Santos ukončí svoje pôsobenie v Baskicku. Po sezóne mu vyprší zmluva a už teraz vedenie informoval, že o podpis novej nemá záujem. (Fichajes.net)

OSASUNA: Predsezónna posila na krídlo, Jaime Romero, má svalové problémy a nejaký čas bude Pamplončanom chýbať. Presnú dĺžku jeho liečenia určí až podrobné vyšetrenie. (mundodeportivo.com)