Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.)

sobota, 1. apríl 2017 08:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Krídelník Alessio Cerci sa rozhodol pre odchod z Madridu a jeho kroky zamieria do vlasti. Po troch rokoch v Španielsku sa má upísať Bologni alebo Sassuolu. (calciomercato.com)

ATLÉTICO MADRID: Na dobrej ceste je údajne prestup Felipeho Andersona z Lazia Rím. 23-ročný ofenzívny záložník v minulosti lákal aj anglické mužstvá, no teraz koketuje s Atléticom. (transfermarktweb.com)

ESPANYOL: Operáciu predného skríženého väzu má úspešne za sebou zadák Óscar Duarte. Teraz kostarického reprezentanta čaká už len voľno, a to na dlhých osem mesiacov. (Marca)

REAL SOCIEDAD: 22-ročný záložník Jon Guridi nastúpil v tejto sezóne raz aj za A-mužstvo a nová zmluva na seba nenechala dlho čakať. V San Sebastiáne sa zaviazal do konca sezóny 2021/22. (todomercadoweb.es)

OSASUNA: Bez svojho päťgólového strelca, Kenana Kodra, sa budú musieť Pamplončania zaobísť v domácom zápase s Bilbaom. Reprezentanta Bosny a Hercegoviny zradilo rameno. (mundodeportivo.com)

CELTA VIGO: Célticos zajtra privítajú Las Palmas, no bez záložníka Nemanju Radoju. Nezahrá si pre svalové problémy, no klub zatiaľ tají závažnosť problému a dĺžku absencie. (futbol.as.com)

GRANADA: Najmenej s jedným vynechaným zápasom musí počítať záložník Mehdi Carcela-González. Ľahšie svalové zranenie ho nepustí do nedeľnej konfrontácie s Barcelonou. (Marca)