Main Content

Mourinho si rýpol do Griezmanna: Nepáči sa mu jeho zmýšľanie

sobota, 1. apríl 2017 10:19 | Autor: Jakub Vaverka

Mourinho si rýpol do Griezmanna: Nepáči sa mu jeho zmýšľanie
Mourinho si rýpol do Griezmanna: Nepáči sa mu jeho zmýšľanie | zdroj: © TASR

Francúzsky útočník Antoine Griezmann je dlhodobo spájaný s odchodom do Manchestru United, no kanonier Atlética Madrid sa stále definitívne nerozhodol, či do Anglicka v lete odíde. Najnovšie mu štipľavý odkaz poslal kouč Devils José Mourinho.

Antoine Griezmann v nedávnom interview prehlásil, že je v Atléticu Madrid šťastný, a že mu v hlavnom meste Španielska nič nechýba. Úsmevne dodal, že v Madride svieti väčšinu roka slnko, čo mu pridáva na dobrej nálade a psychickom rozpoložení. V Anglicku by vraj musel čeliť častému dažďu a to by ho údajne netešilo.

Tieto komentáre nenechali chladným kontroverzného trénera Manchestru United Josého Mourinha, ktorý na piatkovej tlačovej konferencii sarkasticky komentoval nielen Griezmanna, ale celkovo hráčov, ktorí sa o novom angažmáne rozhodujú aj na základe poveternostných podmienok.

„Ak by chcel hráč prestúpiť do Londýna, aby si užil Londýn, ja by som ho nechcel. Keď chce niekto niekam ísť kvôli počasiu, podľa mňa by mal voliť Los Angeles. LA Galaxy by bolo prvou voľbou, následne Vitoria Setubal v Portugalsku. Aby mohli takí hráči chodiť každý deň na pláž,“ nahnevane začal manažér Červených Diablov.

„Sú to naozaj krásne miesta na život, ja chcem však hráčov, ktorí prídu, lebo chcú hrať za môj klub. Takých, ktorí sú oddaní,“ pokračoval Mourinho, pričom bližšie informácie k možným letným nákupom Diablov nedodal. „Chceme hráčov, ktorých snom je hrať za United. Som si istý, že na konci leta pravdepodobne nedostanem hráčov, ktorých som chcel primárne, pretože to je prakticky nemožné.“