Main Content

Lintner bol v Maďarsku. Črtá sa vznik medzinárodného pohára

sobota, 1. apríl 2017 13:49 | Autor: Dávid Lech

Richard Lintner
Richard Lintner | zdroj: © TASR

Richard Lintner v zavádzaní noviniek a zvyšovaní atraktivity slovenského hokeja nepovedal posledné slovo. Tentoraz je na pláne vznik medzinárodného pohára.

Podľa maďarských médií sa Richard Lintner spoločne s Martinom Kohútom stretli so šéfom maďarského hokejového zväzu. Dôvodom ich stretnutia v budove maďarského parlamentu mal byť pripravovaný medzinárodný turnaj, ktorý by mohol fungovať pod názvom Vyšehradský pohár.

Strany uzavreli dohodu ohľadom možných foriem spolupráce,“ píše sa na stránke jegkorongblog.com. „Podľa našich informácií rozsah a časový harmonogram turnaja ešte nie je dokončený, ale vznik je takmer istý. Okrem toho by to malo znamenať začiatok dlhodobej spolupráce, ktorá by mohla v budúcnosti spojiť sily s ostatnými krajinami Vyšehradu (teda s Poľskom a Českom pozn. red.),“ pokračuje maďarský portál.

K celej situácii sa vyjadril aj samotný Richard Lintner na sociálnej sieti Instagram, kde odpovedal na otázku fanúšika ohľadom realizácie medzinárodného pohára: „Pre nás to momentálne nie je téma dňa. V Maďarsku už play-off skončilo takže sa tejto úvahe majú priestor venovať. Je to rozhodne zaujímavá úvaha, ku ktorej sa vyjadríme v správny čas.“