Main Content

Nástupcom Ronalda v Reale Madrid sa možno stane 17-ročný supertalent z Walesu

nedeľa, 2. apríl 2017 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Nástupcom Ronalda v Reale Madrid sa možno stane 17-ročný supertalent z Walesu
Nástupcom Ronalda v Reale Madrid sa možno stane 17-ročný supertalent z Walesu | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo má už 32 rokov a Real Madrid sa musí preto začať obzerať po jeho nástupcovi. Jedného adepta, ktorý by údajne mohol portugalskú hviezdu v budúcnosti na Santiago Bernabeu nahradiť, mal klubu odporučiť hviezdny Gareth Bale.

Španielsky denník Don Balon tvrdí, že waleský reprezentant Gareth Bale doslova odporučil vedeniu kráľovského veľkoklubu svojho talentovaného krajana. „Gareth Bale požaduje, aby sa Real Madrid zameral na získanie liverpoolskeho tínedžera Bena Woodburna,“ tvrdí plátok zo Španielska.

Bale sa stretol s talentom z Anfield Road na nedávnom reprezentačnom zraze, kde dostal 17-ročný talent prvý raz priestor v seniorskej reprezentácii Drakov. „Bale vidí waleskú senzáciu ako možného nástupcu aktuálneho víťaza Zlatej lopty Cristiana Ronalda,“ píše sa v originálnom znení článku.

Woodburn sa stal v prebiehajúcom ročníku najmladším strelcom liverpoolskej histórie. V ligovom pohári EFL Cupe sa mu podarilo skórovať v zápase proti Leedsu United. Kouč The Reds Jurgen Klopp mu vo väčšine zápasov šancu síce nedal, no mladík má za sebou niekoľko tréningových jednotiek s áčkom a párkrát sa objavil aj na lavičke v Premier League.

V ofenzíve Liverpoolu to má Woodburn náročné, do zostavy by sa musel dostať cez Coutinha, Roberta Firmina alebo Sadia Maného. Vedenie Červených si však uvedomuje, že má vo svojom kádri veľký talent, pričom o jeho predaji absolútne neuvažuje. Bude zaujímavé sledovať, či vedenie Realu Madrid dá na slová Garetha Balea a pokúsi sa v lete do Španielska priviesť vychádzajúcu hviezdu z Walesu.