Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)

nedeľa, 2. apríl 2017 11:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Dnešný večerný zápas na pôde Granady sa nebude týkať Gerarda Piquého. Katalánci zatiaľ neupresnili, aké zdravotné problémy stopéra trápia a ani ako dlho si nezahrá. (sport-english.com)

REAL MADRID: Návrat legendy hlási kráľovský klub. Vracia sa Raúl González Blanco, bývalý hviezdny forward, z ktorého sa stane poradca prezidenta Florentina Péreza. (ESPN)

REAL MADRID: Voľno dostali pred zápasom s Alavésom viaceré opory. Keylor Navas, Marcelo i James Rodriguez budú oddychovať po náročnom cestovaní pri reprezentačným povinnostiach a po dvoch plných zápasoch za Španielsko hrať nebude ani Sergio Ramos. (as.com)

SEVILLA: Reprezentácia Argentíny vyhrala len tri z posledných deviatich zápasov a zväz plánuje zmenu na trénerskom poste. V intenzívnom kontakte je s Jorgem Sampaolim. (ESPN)

BILBAO: Počet gólov Aritza Aduriza vo farbách Athleticu je zaokrúhlený na 100. Aj vďaka jeho zásahu na pôde Osasuny prišlo víťazstvo 2:1 a stiahnutie manka na pohárovú Európu na jediný bod. (as.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Bolesť bedier znemožní stredopoliarovi Gaëlovi Kakutovi štart v dnešnom ligovom zápase proti domácej Valencii. Ide o 29. kolo a začína sa o 18:30. (Marca)

BETIS: Definitívne dotiahnuté je hosťovanie Felipeho Gutiérreza v Internacionale Porto Alegre. Okrem dočasného pôsobenia dohodol aj opciu na prestup pri dohodnutom počte zápasov. (futbol.as.com)