Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)

pondelok, 3. apríl 2017 07:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Veľmi pravdepodobný je podľa španielskej tlače odchod Jamesa Rodrígueza do Anglicka. Záujem má Chelsea, Manchester City, Liverpool aj Manchester United, pričom vyvolávacia cena je 50 miliónov libier. (metro.co.uk)

REAL MADRID: Hoci v oklieštenej zostave, Real vyhral nad Alavésom 3:0. Platí tak, že minimálne jeden gól strelil už v rovnej päťdesiatke zápasov po sebe. (BBC)

REAL MADRID: Návrat po zranení mal pre Raphaëla Varana jen 11-minútové trvanie. Potom sa opäť zranil a po zápase s Alavésom putoval opäť do rúk zdravotníkov. (Goal.com)

BARCELONA: Víťazstvo 4:1 v Granade má aj jednu tienistú stránku. Zranil sa totiž pri ňom Rafinha, ktorý odohral len 16 minút a striedať musel pre problémy s kolenom. (mundodeportivo.com)

SEVILLA: Reakcia Jorgeho Sampaoliho na špekulácie o odchode z Andalúzie na seba nenechala dlho čakať. Je odhodlaný ostať, hoci priznáva, že odchod prezidenta Monchiho ho na čas zneistil. (Football-España.net)

MÁLAGA: Prehra s Atléticom Madrid (0:1) nebola v sobotu jedinou nepríjemnosťou. Zranil sa totiž obranca Miguel Torres a prvé informácie hovoria, že s členkom bude maródovať dlho. (Marca)

ESPANYOL: Problémy s kolenom, ale len menej závažného charakteru má záložník David López. Je teda nejasné, či bude k dispozícii už pre najbližšie kolo – zajtrajší zápas v Bilbau. (mundodeportivo.com)