Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)

utorok, 4. apríl 2017 11:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 24-ročný Marc-Andre ter Stegen bol spájaný s Manchestrom City, no na odchode nie je. Brankárska jednotka Barçy je v tíme spokojná a odchod neplánuje. (Daily Mail)

BARCELONA: Peknou okrúhlou stovkou zásahov vo farbách barcelonského tímu sa od nedele môže pýšiť Neymar. Toto číslo zaokrúhlil posledným gólom pri víťazstve 4:1 nad Granadou. (ESPN)

BARCELONA: Detaily zranenia zo súboja s Granadou už pozná Rafinha. Ide o poškodený meniskus, pre ktorý sa v hre neobjaví najmenej tri týždne, vrátane dvoch zápasov Ligy majstrov. (futbol.as.com)

REAL MADRID: Každý klub v španielskej lige, proti ktorému Karim Benzema nastúpil, dostal od Francúza gól. Posledným „nepoškvrneným“ bol Alavés, proti ktorému prispel k triumfu 3:0. (ESPN)

REAL MADRID: Hosťovanie 19-ročného útočníka Borju Mayorala vo Wolfsburgu napĺňa očakávania hráča aj Nemcov a pokračovať môže aj v budúcej sezóne. O jeho predĺžení už prebiehajú rokovania. (tuttomercatoweb.com)

ESPANYOL: Po operácii kolenných väzov sa Ócsar Duarte môže vrátiť do domácej liečby. Tam zotrvá veľmi dlhý čas, keďže najbližšie bude fit až o osem týždňov. (Marca)

VALENCIA: Dva až tri týždne si nezahrá obranca José Luis Gayá. Zápas proti Deportivu La Coruña sa preňho skončil už v 83. minúte. Dôvodom bolo svalové zranenie. (superdeporte.es)