Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)

streda, 5. apríl 2017 07:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 85 súťažných stretnutí odchytal Keylor Navas za Real a naskytá sa mu možnosť odísť. Kúpiť by ho chceli oba milánske celky a zakrátko sa očakávajú konkrétne ponuky. (calciomercato.com)

REAL MADRID: Ďalšiu ponuku na prestup dostal stopér Pepe. Najnovšie ide o turecký Galatasaray Istanbul, ktorý mu ponúka ročný príjem 4 milióny eur a kontrakt na dva roky. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Ligové ocenenia pre najlepšieho hráča a trénera putovali k Los Colchoneros. Diego Simeone bol odmenený za desať získaných marcových bodov, Antoine Griezmann za ten čas nastrieľal 5 gólov. (laliga.es)

ATLÉTICO MADRID: Informácie o prestupe Alexisa Sáncheza z Arsenalu sú rôznorodé, no prednosť zrejme dostanú zahraničné kluby – PSG a Atlético, pričom na dobrej ceste sú najmä Madridčania. (Daily Star)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Večerné stretnutie proti Granade s určitosťou vynechá záložník Pedro Mosquera. Dôvodom je zranený stehenný sval, rovnako ako tomu bolo proti Valencii. (klubový web)

EIBAR: Koleno dlhšie limituje stredopoliara Frana Rica, a tak sa rozhodol ísť na operáciu. Po nej je jasné, že sa 29-ročný Španiel v zostave Los Armeros v tomto ročníku už neobjaví. (Marca)