Main Content

Mertesacker prispel do výsmešnej zbierky ''Hľadá sa Mesut Ozil''

štvrtok, 6. apríl 2017 12:17 | Autor: Jakub Vaverka

Mertesacker prispel do výsmešnej zbierky ''Hľadá sa Mesut Ozil''
Mertesacker prispel do výsmešnej zbierky ''Hľadá sa Mesut Ozil'' | zdroj: © TASR

Rok 2017 je pre fanúšikov Arsenalu zatiaľ veľmi ťažký. Ich tímu sa nedarí na ihrisku, hovorí sa o odchode viacerých opôr a najnovšie sú Gunners opäť terčom posmechu celej fanúšikovskej obce. "Vinníkom", i keď nie úmyselným, je Per Mertesacker.

Arsenal kvôli nepresvedčivým výkonom vypadol z vedúcej štvorky Premier League a bude mať plné ruky práce, aby získal miestenku do nasledujúcej edície Ligy majstrov. K tomu treba prirátať vzrastajúci odpor divákov voči trénerovi Arsenovi Wengerovi, či neutíchajúce špekulácie o predaji najväčšej hviezdy Alexisa Sancheza.

Pohode v tíme nepridal ani nemecký stopér Per Mertesacker, ktorý sa nevedomky zapojil do akcie, ktorá vznikla na posmech jeho spoluhráčovi Mesutovi Ozilovi. Kreatívnemu stredopoliarovi totiž prebiehajúci ročník vôbec nevychádza a skupina fanúšikov dokonca založila fond, v ktorom zbiera peniaze na to, aby sa Mesut Ozil, ktorý sa podľa ich názoru stratil, opätovne našiel.

Keď fanúšikovia poprosili Pera Mertesackera, aby im prispel k ich fondu, nemecký stredopoliar neváhal a zapojil sa do akcie, pričom nevedel, o čo sa jedná. Výsledkom je fakt, že skúsený obranca je na posmech celému futbalovému svetu.