Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.)

štvrtok, 6. apríl 2017 11:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Avizovaný koniec v Barçe tréner Luis Enrique dodrží, ale ďalších záujemcov nateraz ignoruje. Chce si totiž dať ročnú prestávku, počas ktorej bude naberať sily. (Goal.com)

REAL MADRID: 19-ročný obranca Theo Hernández sa neuchytil v Atléticu Madrid, hosťuje v Alavése a od leta by mohol hájiť farby Los Blancos. Podľa španielskej tlače je už dohodnutý na podmienkach zmluvy, hoci iné zdroje píšu aj o záujme Liverpoolu. (Marca)

REAL MADRID: Voľno dostal pre zápas s Leganés (4:2) Cristiano Ronaldo. Dôvodom sú štyri žlté karty, pričom piata by ho odpísala zo sobotného derby zápasu proti Atléticu Madrid. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Ani pomerne čerstvá zmluva Marcela Brožovića neodrádza záujemcov, predovšetkým Los Colchoneros. Tí majú na chorvátskeho záložníka naďalej zacielené. (tuttomercatoweb.com)

REAL SOCIEDAD: Svalové zranenie, ktoré si Álvaro Odriozola odniesol zo zápasu s Atléticom Madrid (0:1), stále neustupuje. Obranca netrénuje a ohrozený je jeho pondelkový štart proti Gijónu. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Manchester City sa dohodne s trinástym celkom Primera División na prestupe Josého Luisa Gayú. V takom prípade by u Los Che ostal už hosťujúci Eliaquim Mangala. (Daily Star)

CELTA VIGO: Na dnešné stretnutie s Valenciou je už pripravený aj Hugo Mallo. Zadák svojmu tímu chýbal niekoľko dní pre zranenie stehenného svalu, čo už je minulosťou. (Marca)