Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.)

piatok, 7. apríl 2017 11:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Andrés Iniesta je neodmysliteľnou súčasťou zostavy, pričom včera zaknihoval svoj 700. zápas za Kataláncov. Usmievať sa mohol aj po záverečnom hvizde a triumfe 3:0 nad Sevillou. (Goal.com)

REAL MADRID: Novinári sa vrátili k stredajšiemu hetriku Álvara Moratu do siete Leganés. Takýto počin sa naposledy podaril Španielovi v drese Realu pred deviatimi rokmi, a to Raúlovi. (Independent)

SEVILLA: Ohrozený je štart Samira Nasriho v zajtrajšom zápase proti Deportivu La Coruña. Trápi ho totiž svalové zranenie a rozhodovať sa bude až na poslednú chvíľu pred výkopom. (fichajes.net)

ATLÉTICO MADRID: V sobotu sa hrá madridské derby proti Realu a Atlético hlási dvoch maródov. Stopercentne fit stále nie je Kévin Gameiro, ktorého trápi stehenný sval. Okrem neho netrénuje ani Nicolas Gaitán s boľavým palcom na nohe. (as.com)

DEPORTVO LA CORUÑA: Víkendovú cestu do Sevilly absolvuje aj Gaël Kakuta. Toho už nelimituje bolesť bedier, vďaka čomu je pripravený vrátiť sa do zápasového diania. (Marca)

VILLARREAL: Ľahšie zdravotné problémy budú dôvodom absencie Jonathana Dos Santosa v zápase proti Athleticu Bilbao. Dnešný zápas má byť pre mexického záložníka jediný vynechaný. (foxsports.com)

LAS PALMAS: Počas leta dôjde k zmene trénera, keď Quique Setién už vopred ohlásil svoj koniec. Vedenie pozná meno jeho nástupcu, no zatiaľ prezradilo len toľko, že radšej pracuje s „menšími menami“, ktoré zapasujú do projektu. (Marca)