Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.)

sobota, 8. apríl 2017 10:46 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Niekto z dvojice Karim Benzema – Álvaro Morata po sezóne Madrid určite opustí. Týka sa to najmä 24-ročného Španiela. Ten už má okrem iného na stole ponuku od Chelsea. (Daily Star)

REAL MADRID: Zranenie stehenného svalu znemožní štart v derby proti Atléticu francúzskemu stopérovi Raphaëlovi Varanovi. Šláger kola je naplánovaný už na dnes 16:15. (Marca)

BARCELONA: Jéremy Mathieu si nezahral v minulom kole proti Seville, no súboja s Málagou sa to už týkať nebude. Svojmu tímu je na pôde pätnásteho mužstva stopercentne k dispozícii. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Nepekný zážitok si prežil Koke. Španielskeho záložníka pri večernej ceste autom prepadol ozbrojený zlodej a ukradol mu luxusné hodinky v hodnote 70 tisíc eur. (Mirror)

SEVILLA: Stevan Jovetić, hosťujúci z milánskeho Interu, môže ostať v červeno-bielych farbách dlhšie. Prestupová čiastka bude približne 13 miliónov eur a transfer bude dohodnutý už čoskoro. (fichajes.net)

OSASUNA: Niektorí hráči majú v zmluve klauzulu, ktorá im umožňuje v prípade vypadnutia odísť. Patrí medzi nich aj útočník Sergio León, ktorý by takto bol k dispozícii za 2,5 milióna eur. (Marca)

GRANADA: Pred zajtrajškom sa dal dokopy stredopoliar Mehdi Carcela-González. Svalové zranenie ustúpilo, a tak by Maročan nemal chýbať v zápase Valenciou. (Marca)