Main Content

Griezmann neodporúča divákom sledovať zápas Atlética s Leicestrom

sobota, 8. apríl 2017 12:08 | Autor: Jakub Vaverka

Griezmann neodporúča divákom sledovať zápas Atlética s Leicestrom
Griezmann neodporúča divákom sledovať zápas Atlética s Leicestrom | zdroj: © TASR

Už tento týždeň sa vracia Liga majstrov s prvými štvrťfinálovými zápasmi. Veľmi zaujímavé meranie síl predstavuje stretnutie anglického majstra Leicestru City a španielskeho veľkoklubu Atlética Madrid. Antoine Griezmann však fanúšikom tento duel sledovať neodporúča.

Atlético Madrid privíta Leicester City na svojom štadióne v stredu, pričom najväčšia hviezda Rojiblancos Antoine Griezmann si uvedomuje, že finalistu minulého ročníka čaká veľmi náročná úloha. „Myslím si, že my máme najťažší zápas zo všetkých. Zápasy Realu proti Bayernu či Barcelone proti Juventusu budú pre divákov atraktívne, rovnako ako duel Monaka s Dortmundom,“ začal pre denník ​ASospevovaný kanonier.

„Všetky zápasy budú náročné, no myslím si, že náš zápas nebude pre divákov pred televíznymi obrazovkami atraktívny. Bude to tvrdé z oboch strán, oba tímy budú poctivo pracovať. Ja len dúfam, že do stretnutia nastúpime v dobrom rozpoložení,“ povedal svoj názor jeden z najžiadanejších futbalistov na súčasnom prestupovom trhu.

Atlético Madrid chce nadviazať na finálovú účasť z uplynulej edície, kedy Rojiblancos skončili až na štíte Realu Madrid v boji o celkové prvenstvo. Na druhej strane, Leicester City je čiernym koňom aktuálnej sezóny a po vyradení FC Sevilla si verí aj na ďalší celok zo španielskej Primera División.