Main Content

Hviezde Atlética Madrid priložili pred derby zbraň k hlave

sobota, 8. apríl 2017 12:50 | Autor: Jakub Vaverka

Hviezde Atlética Madrid priložili pred derby zbraň k hlave
Hviezde Atlética Madrid priložili pred derby zbraň k hlave | zdroj: © TASR

Aj futbalisti sú len ľudia a aj oni sa stávajú obeťami trestných činov. Hovoriť by o tom vedel aj španielsky reprezentant v službách Atlética Madrid, ktorý sa vo štvrtok večer bál v Madride o život.

Hviezdny stredopoliar Atlética Madrid Koke bol počas štvrtkového večera okradnutý na parkovisku v centre Madridu, prišiel o svoje hodinky, ktorých cena sa vyšplhala na úroveň sedemdesiat tisíc eur. „Záložník Atlétic Madrid Koke prišiel počas ozbrojenej lúpeže o svoje hodinky na podzemnom parkovisku v Madride,“ informoval na sociálnej sieti Twitter novinár žijúci v Madride a pracujúci pre ESPN Dermot Corrigan.

„Incident sa stal vo štvrtok večer na podzemnom parkovisku Olavide Square v centre Madridu. Španielsky reprezentant bol prenasledovaný mužom na motocykli. Keď si Koke išiel vybrať lístok na parkovanie, muž mu začal hroziť,“ píšu novinári z denníka El Mundo v oficiálnom článku.

„Lúpežník priložil Kokemu k hlave zbraň a prikázal mu, aby si dal z ruky dole hodinky. Predtým, ako Koke stihol celú vec nahlásiť polícii v Chamberi už muž na motocykli ušiel preč,“ hlása pôvodné znenie reportov zo Španielska.

Pre skúseného španielskeho reprezentanta a jedného z najkvalitnejších stredopoliarov z Primera División išlo o traumatický zážitok, pričom je otázne, či dnes nastúpi do ostro sledovaného madridského derby medzi Realom a Atléticom. Podľa posledných správ by však v zostave Colchoneros chýbať nemal.