Main Content

Frustrovaná hviezda Buffala: Nie sme dobrý tím, trénovať nemá zmysel

sobota, 8. apríl 2017 15:07 | Autor: Dávid Lech

Frustrovaná hviezda Buffala: Nie sme dobrý tím, trénovať nemá zmysel
Frustrovaná hviezda Buffala: Nie sme dobrý tím, trénovať nemá zmysel | zdroj: © TASR

Jedna z najväčších opôr Buffala Sabres je z výkonov celého tímu poriadne frustrovaná. Podľa vlastných slov nemá radosť z hokeja a ani tréningy pre neho nemajú žiadny zmysel. Otvorene povedal, že jeho tím nie je dobrý.

Už pred niekoľko týždňami bolo pri pohľade do tabuľky jasné, že Buffalo Sabres sa šiestykrát v rade neprebojuje do play-off. Jednu z najväčších hviezd tímu, Ryana O’Reillyho, celá situácia v americkej organizácii poriadne „vytáča.“ „Nie sme dobrý tím,“ otvorene tvrdí v úprimnom rozhovore.

Je to veľmi frustrujúce chodiť na tréningy, keď už aj tak o nič nejde. Nemá to zmysel,“ šokuje svojimi vyjadreniami pre sportsnet.ca. „Už ma nebaví prehrávať, je to unavujúce a vysaje to z vás všetku radosť z hokeja,“ tvrdí 26-ročný asistent kapitána, ktorý je s 54 kanadskými bodmi druhým najproduktívnejším mužom zostavy trénera Dana Bylsmu.

Podľa kanadského reprezentanta výkony „šablí“ nie sú výsledkom zlého koučingu: „My sme na ľade a my prehrávame. Nemôžeme to zvaliť na trénera,“ hovorí. Dvojnásobný majster sveta, ktorý sa zrejme opäť objaví v drese kanadskej reprezentácie na tohtoročných MS, si sypal popol na hlavu: „Niekedy som toho nepovedal v kabíne dosť, inokedy som zase hovoril príliš veľa,“ hodnotí svoju úlohu v tíme, kde napriek veku patrí medzi najskúsenejších hráčov.