Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.)

nedeľa, 9. apríl 2017 13:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Ďalšie zranenie vyradilo stopéra Pepeho. Autor gólu nedohral zápas s Atléticom Madrid (1:1) pre dve zlomené rebrá. V tejto sezóne tak zaknihoval zatiaľ len 13 štartov. (mundodeportivo.com)

REAL MADRID & BARCELONA: Často sa objavujú správy o odchode Leonarda Bonucciho z Juventusu. 29-ročný stopér je v hľadáčiku španielskych veľkoklubov Realu a Barçy. (Football-Italia.net)

BARCELONA: Včerajšia nečakaná prehra v Málage 0:2 má ešte jednu nepríjemnosť. Neymar dostal v zápase červenú kartu, rozohnil sa voči rozhodcovi a hrozí mu vyšší trest. Ten by ho odpísal z El Clásica. (ESPN)

VALENCIA: Svalové zranenie nepustí do hry obrancu Ezequiela Garaya ani stredopoliara Enza Péreza. V oboch prípadoch má ísť o jeden vynechaný zápas, a to na pôde Granady. (superdeporte.es)

VALENCIA: Viac ako mesiac sa v hre neobjavoval stredopoliar Nani, no tieto časy sa končia. Portugalčan už naplno trénuje a od dneška je stopercentne k dispozícii aj pre súťažné zápasy. (Marca)

EIBAR: Po otrase mozgu stále netrénuje Florian Lejeune a nezahrá si ani proti Celte Vigo. Francúzsky stopér k zraneniu prišiel len pred niekoľkými dňami. (mundodeportivo.com)

REAL SOCIEDAD: Svalové problémy znemožnia stredopoliarovi Álvarovi Odriozolovi štart v zajtrajšom súboji so Sportingom Gijón. Navyše, k dispozícii nemusí byť ani pre ďalšie duely. (mundodeportivo.com)