Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.)

pondelok, 10. apríl 2017 08:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Odchod Ardu Turana nie je vylúčený, pričom záujem javil najmä londýnsky Arsenal. Barça však potom bude chcieť získať svojho odchovanca, zadáka Héctora Bellerína. (Express)

REAL MADRID: Budúci mesiac sa má o svojej budúcnosti rozhodnúť záložník Isco. Ten načrtol záujem opustiť Real a v hre je potom Juventus, AC Miláno, Arsenal, Manchester City, PSG aj FC Barcelona. (sport.es)

REAL MADRID: Príchod Edena Hazarda si praje tréner Zidane aj prezident klubu Florentino Perez. To z pohľadu Madridčanov však nie je všetko a z Chelsea by radi získali aj záložníka N'Gola Kantého, a to za 51 miliónov libier. (metro.co.uk)

REAL MADRID: Mesačná prestávka čaká obrancu Pepeho. Také sú výsledky vyšetrení dvoch zlomených rebier zo súboja s Atléticom. Portugalčan sa vráti na záver sezóny. (futbol.as.com)

CELTA VIGO: Len polhodinu odohral v zápase s Eibarom (0:2) Giuseppe Rossi. Prvé informácie hovoria o predčasnom konci sezóny, nakoľko ide o pretrhnuté kolenné väzy. (Marca)

ESPANYOL: Dlhotrvajúce problémy s chodidlom už Leo Baptistão zažehnal a v 31. kole sa vrátil do zostavy. Brazílsky útočník do hry vybehol v 57. minúte ako striedajúci hráč. (futbol.as.com)

MÁLAGA: V tlači stále doznieva nečakaný triumf Boquerones proti Barcelone. Klub z Andalúzie totiž tohto súpera zdolal prvý raz od decembra 2003, v tabuľke poskočil na 14. miesto a súperovi výrazne skomplikoval vyhliadky na majstrovský titul. (sport.es)

OSASUNA: Sedem kôl pred koncom sezóny hovoria v Pamplone o možnej zázračnej záchrane. Posledný tím La Ligy zaknihoval svoje tretie víťazstvo, z toho druhé po sebe. Okrem Alavésu si poradil aj s Leganés 2:1 a na záchranu stráca desať bodov. (Marca)