Main Content

Radivojevič po sezóne v Česku končí. Vracia sa na Slovensko

pondelok, 10. apríl 2017 15:43 | Autor: Dávid Lech

Radivojevič po sezóne v Česku končí. Vracia sa na Slovensko
Radivojevič po sezóne v Česku končí. Vracia sa na Slovensko | zdroj: © TASR

Branka Radivojeviča v drese Liberca ešte len čaká náročný boj o český titul. Už teraz však vie, že v Česku v kariére pokračovať nebude. Skúsený útočník sa plánuje vrátiť na Slovensko.

36-ročný krídelník Branko Radivojevič pôsobí už tretím rokom v českom Liberci, s ktorým vlani oslavoval zisk titulu a tento rok ho opäť čakajú náročné finálové boje proti Komete Brno. Bez ohľadu na výsledok finálovej série je bývalý reprezentačný útočník pevne rozhodnutý – po ukončení sezóny si napriek úspechom v Liberci zbalí kufre a vráti sa na Slovensko.

Rodák z Piešťan vidí svoju budúcnosť jasne: „V Liberci končím, pretože sa kvôli deťom chcem vrátiť domov do Trenčína. Zvažujem, čo bude ďalej. Či ešte budem pokračovať. Ak, tak v Trenčíne, ale nevylučujem ani to, že skončím,“ prezradil plány do budúcna v rozhovore pre stránku pluska.sk.

Finále českej Tipsport extraligy odštartuje v piatok 14. apríla súbojom na ľade Liberca. „Tigri“ privítajú ambiciózne Brno, ktoré sa do finále dostalo zo šiesteho miesta po základnej časti a na ceste do finále zdolalo senzačne tretiu pražskú Spartu 4:0 na zápasy a taktiež štvrtý Mountfield Hradec Králové.