Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)

utorok, 11. apríl 2017 09:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: O rozruch sa dlhší čas stará Cristiano Ronaldo. Ten chce mať slovo pri výbere posíl, v opačnom prípade sa vyhráža odchodom. Olej do ohňa prilial bývalý hráč a tréner Realu Bernd Schuster, ktorý výkony Portugalčana skritizoval a jeho považuje ich za zhoršujúce sa. (metro.co.uk)

REAL MADRID: Obranca Fabio Coentrão vypadol zo zostavy Bieleho baletu a zvažuje odchod. Ponuku v krátkom čase doručí Galatasaray a pôjde o čiastku okolo 6 miliónov eur. (futbol.as.com)

REAL MADRID: Neistý je zajtrajší štart v Champions League proti Bayernu pre obrancu Daniela Carvajala. Pre zdravotné problémy trénuje len individuálne, hoci údajne nemá ísť o nič vážne. (Goal.com)

REAL MADRID: 22-ročný záložník Marcos Llorente, ktorý hosťuje v Alavése, by mohol zamieriť do francúzskej ligy. Stojí oňho PSG, hoci madridský tím zatiaľ na záležitosť nereaguje. (futbol.as.com)

BARCELONA: Dnešné stretnutie s Juventusom nevynechá Arda Turan ani Aleix Vidal. Obaja pre zranenie absentovali v súboji s Málagou, no cestu do Turína napriek tomu absolvovali. (Marca)

BILBAO: Veľký deň sa blíži pre trénera Ernesta Valverdeho. V piatkovom ligovom stretnutí s Las Palmas pôjde už o jeho 300. zápas v pozícii trénera, čo pred ním v Athleticu nedosiahol nikto. (Marca)

EIBAR: Pre budúcu sezónu bude sa zmena na lavičke Los Armeros neplánuje. José Luis Mendilibar podpísal predĺženie spolupráce a vylúčená stále nie je budúcoročná účasť v Európskej lige. (futbol.as.com)