Main Content

FOTO: Narcis Ronaldo sa na Deň narcisov pochválil fotkami, na ktorých ukazuje takmer všetko

utorok, 11. apríl 2017 11:28 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Narcis Ronaldo sa na Deň narcisov pochválil fotkami, na ktorých ukazuje takmer všetko
FOTO: Narcis Ronaldo sa na Deň narcisov pochválil fotkami, na ktorých ukazuje takmer všetko | zdroj: Instagram, TASR

7. apríl, Deň narcisov, je na Slovensku spojený hlavne so zbierkou Ligy proti rakovine. Rovnaký dátum je však vnímaný tiež ako deň ľudí, ktorí sa majú prehnane radi. Ronaldo podľa mnohých medzi narcisov patrí, čo kuriózne potvrdil nahými fotkami zverejnenými práve v tento deň.

Ronaldo sa za svoju postavu nehanbí, veď nemá prečo. Častokrát však na vypracované telo upozorňuje viac, než je nutné. 

"Brušné svaly Cristiana Ronalda vidím častejšie ako prsia mojej vlastnej manželky," povedal minulý rok o Ronaldovi Oliver Kahn narážajúci na fotku Ronalda so spoluhráčmi v šatni Realu Madrid po víťazstve v El Clásicu nad Barcelonou. Kým kompletná zostava Bieleho baletu bola ešte oblečená v snehovo bielom drese "Pusiniek", Ronaldo stál len v slipoch a napínal svoj six-pack na bruchu.

FOTOGALÉRIA: Nové fotky Ronalda,
na ktorých skrýva naozaj málo

(zobraziť celú galériu)

To, že je Ronaldo skutočný narcis, netreba dokazovať. Sám to o sebe nepriamo prezrádza v dokumente s názvom Ronaldo, ktorý režíroval Anthony Wonke (na CSFD má hodnotenie 62%) s premiérou v kinách v roku 2015. Vo filme bol Ronaldo na záberoch bez trička takmer štyri minúty, kým celej kariére v Manchestri United sa venoval len 19 sekúnd. Hviezda Bieleho baletu na svojej postave pracuje každý deň niekoľko hodín a rád sa chváli tým, aká je dokonalá.

Novými fotkami na jeho oficiálnom Instagram účte s takmer 100 miliónmi odberateľov, zverejnenými práve v Deň narcisov, si však veľa fanúšikov medzi mužmi nezíska, nakoľko sú skôr nefutbalového charakteru. Iné nepochybne bude platiť o jeho fanúšičkach.