Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)

streda, 12. apríl 2017 12:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Tri ligové zápasy si nezahrá Brazílčan Neymar. K jednozápasovému automatickému trestu za červenú kartu mu disciplinárna komisia pridala ďalšie dva. Ironické zatlieskanie rozhodcovi ho teda okrem iného pripraví aj o El Clásico. (Goal.com)

BARCELONA & REAL MADRID: Horúce želiezko v prestupovom ohni, Pierre-Emerick Aubameyang, opustí Dortmund len v prípade, že by ho kúpil Real či Barça. Také je vyhlásenie výkonného riaditeľa Borussie. (Telegraph)

REAL MADRID: Problémy s lýtkovým svalom zadáka Daniho Carvajala opustili a pre dnešný zápas na pôde mníchovského Bayernu v Lige majstrov bude fit. (futbol.as.com)

ATLÉTICO MADRID: Potvrdená je absencia Kévina Gameira v prvom štvrťfinálovom súboji Ligy majstrov. Stehenný sval ho stále drží mimo hry, takže sa proti Leicestru City doma nenastúpi. (futbol.as.com)

VILLARREAL: Zranenie stehenného svalu na dva týždne škrtá zo zostavy Samuela Castilleja. Krídelník by sa do diania mal vrátiť tesne pred májovým duelom s Barcelonou. (todomercadoweb.es)

VILLARREAL: Okrem zdravotných problémov sa novinári venujú Samuelovi Castillejo aj pre črtajúci sa prestup do Neapola. Taliansky klub vyčlenil naňho 12 miliónov eur. (tuttomercatoweb.com)

VILLARREAL: Štvortýždňový pobyt na maródke čaká obrancu Victora Ruiza. Dôvodom je zranenie členka, ktoré si privodil pri faule na červenú kartu v súboji s Bilbaom (1:3). (Marca)

ESPANYOL: Zmluva útočníkovi Bojanovi Krkićovi v Stoke City vyprší až v roku 2020, no napriek tomu sa môže sťahovať skôr. Najnovšie to na odchovanca FC Barcelony skúša konkurenčný katalánsky klub. (Eurosport)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Turcos sa pripravujú na sobotný zápas proti Málage, v ktorom sa zrejme neobjaví Juanfran. Krajný obranca sa pomaličky dáva dokopy po svalovom zranení. (mundodeportivo.com)