Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.4.)

streda, 12. apríl 2017 13:42 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jordi Alba chce odísť do Anglicka

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej by chcel reprezentačný obranca Jordi Alba prestúpiť do anglickej Premier League. Dôvodom je fakt, že skúsený bek dostáva v drese FC Barcelona stále menej príležitostí, pričom pri rozostavení 3-4-3 sa na ihrisko nedostáva prakticky vôbec. (AS)

Manchester United loví v Monaku

Podľa informácií bulvárneho plátku The Sun sa Manchester United zaujíma hneď o trojicu futbalistov francúzskeho AS Monako. Kormidelník Red Devils José Mourinho by rád na Old Trafford priviedol trio Tiemoue Bakayoko, Djibril Sidibe a Benjamin Mendy. Kniežatá by mohli zarobiť okolo 72 miliónov libier. (The Sun)

Chelsea príde o svoje opory

The Sun taktiež na svojich stránkach informuje, že vedenie Chelsea v letnom prestupovom období neudrží svoje ofenzívne hviezdy. Zo Stamford Bridge by mal odísť ako španielsky zakončovateľ Diego Costa, tak aj belgická megastar Eden Hazard. (The Sun)

Privedie Bayern Paulinha späť?

Podľa RMC sa Bayern Mníchov zaujíma o získanie brazílskeho reprezentanta Paulinha. Hráč čínskeho  Guangzhou, ktorý v Európe obliekal dres Tottenhamu Hotspur, dáva o sebe vedieť v národnom tíme, preto sa špekuluje o jeho možnom návrate na starý kontinent. (RMC)

Zaha hráčom Manchestru City?

The Sun tvrdí, že bývalý hráč Manchestru United Wilfried Zaha, ktorý aktuálne oblieka dres londýnskeho Crystal Palace, by sa mohol v letnom prestupovom období sťahovať do Manchestru City. Dôvodom je fakt, že Zaha predvádza v prebiehajúcom ročníku výborné výkony. (The Sun)

Z VOLEJA

Bývalý futbalista Chelsea FC Marcel Desailly si myslí, že The Blues by mali v letnom prestupovom období predať útočníka Diega Costu, a naopak, ponechať si hviezdneho Belgičana Edena Hazarda. (goal.com)

Francúzsky majster Paríž-Saint Germain sa podľa dostupných správ pokúsi v lete získať španielskeho útočníka Lucasa Pereza z Arsenalu. (goal.com)

Talentovaný Adrien Rabiot z PSG vraj mohol obliekať dres Manchestru City alebo londýnskeho Arsenalu, oba kluby v čase, keď mladíka mohli získať, zaváhali. Parížania o jeho súčasnom predaji nechcú ani len počuť. (goal.com)

Španielska futbalová legenda Xavi si myslí, že argentínsky reprezentant Paulo Dybala by bol ideálnou posilou pre FC Barcelona. (goal.com)

Holandský útočník Klaas Jan Huntelaar potvrdil, že na konci prebiehajúceho ročníka opustí nemecký celok Schalke 04 Gelsenkirchen. V S04 Huntelaar strávil sedem rokov. (goal.com)

Ak Michael Carrick opustí v letnom prestupovom období Manchester United, je pravdepodobné, že skončí s aktívnou kariérou. (goal.com)

Kolumbijský talent Ajaxu Amsterdam menom Sanchez je potešený medializovaným záujmom katalánskeho giganta FC Barcelona. (goal.com)