Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)

štvrtok, 13. apríl 2017 11:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Prehra s Juventusom 0:3 priniesla ešte jednu komplikáciu, a to zranenie Javiera Mascherana. Je tak otázne, či bude môcť hrať v odvete naplánovanej na budúci týždeň. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: 26-ročný obranca Faouzi Ghoulam je hráčom SSC Neapol, čo už nemusí platiť dlho. Los Colchoneros prichystali ponuku na 20 miliónov eur. (tribalfootball.com)

REAL SOCIEDAD: Útočník Imanol Agirretxe v sezóne ešte nenastúpil ani raz, no v platnosti to dlho neostane. Zapojil sa do tréningu a začal plánovať návrat do zápasového programu. (mundodeportivo.com)

SEVILLA: 31-ročný krídelník Jesus Navas sa podľa všetkého po sezóne vráti do Sevilly. V Manchestri sa predstavil v 176 súťažných dueloch, pričom Andalúziu opustil pred štyrmi rokmi. (Telegraph)

VILLARREAL: Budúci týždeň je na programe stretnutie coacha Frana Escribu s vedením. Jeho výsledkom má byť predĺženie spolupráce aj pre budúci ročník. (Marca)

EIBAR & VALENCIA: Gólman Yoel Rodríguez patrí medzi eibarské top opory. Problémom je, že iba hosťuje od Netopierov. Vedenie sa to snaží čím skôr vyriešiť a z Mestally ho získať natrvalo. (superdeporte.es)

MÁLAGA: Ani pri návrate po zranení sa Juanpi Añor necíti fit. Problémy s pánvou tak nakoniec musí vyriešiť operáciou, po ktorej sa do hry v sezóny 2016/17 už nevráti. (mundodeportivo.com)