Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.4)

piatok, 14. apríl 2017 10:14 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.4)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.4) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Inter Miláno ide po Mbappem

Fox Sports odvolávaný na Football Italia prišiel s informáciou, podľa ktorej sa milánsky Inter pokúsi v letnom prestupovom období získať talentovaného útočníka francúzskeho AS Monako Kyliana Mbappeho. Kniežatá by mohli na odchode svojho šikovného mladíka zarobiť astronomických sedemdesiat miliónov eur.  (Fox Sports)

Garcia trénerom Barcelony?

Katalánsky denník Sport informuje, že vedenie FC Barcelona sa pokúsi po sezóne priviesť na post hlavného trénera Oscara Garciu. Garcia, ktorý je momentálne kormidelníkom rakúskeho Red Bullu Salzburg by vraj bol vhodnou náhradou za odchádzajúceho Luisa Enriqueho. (Sport)

Van Dijk prestupovým cieľom LFC

Daily Mail na svojich stránkach píše, že holandský obranca Virgil van Dijk bude najväčším letným prestupovým cieľom Liverpoolu FC. The Reds sa plánujú posilniť v obrane, pričom bek Southamptonu zažíva pravdepodobne najlepšiu kariéru v doterajšej kariére. (Daily Mail)

Leicester ide po Gibsonovi

Daily Telegraph tvrdí, že úradujúci anglický šampión Leicester City sa pokúsi v letnom prestupovom období angažovať Bena Gibsona, talentovaného obrancu Middlesborough. Gibson je členom anglickej reprezentácie do 21 rokov a o jeho služby sa zaujímajú aj Chelsea či Liverpool. (Daily Telegraph)

City vzdá boj o anglické trio

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj Manchester City vzdá svoju prestupovú aktivitu ohľadom na anglické trio v službách Tottenhamu Hotspur. Citizens sa vo veľkom zaujímali o reprezentantov Albionu Kylea Walkera, Dannyho Rosea a Dele Alliho. (Daily Mail)

Z VOLEJA

Chelsea ponúkala Turínu za útočníka Andreu Belottiho 59 miliónov eur, FCT túto čiastku odmietol. (Tuttosport)

Arsenal začal rokovať s Juventusom Turín o príchode trénera Massimiliana Allegriho. (The Sun)

Arsenal je pripravený ponúknuť Alexisovi Sanchezovi nový kontrakt s týždenným platom 300 000 libier. (Standard)