Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)

piatok, 14. apríl 2017 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zranenie lýtka hlási Walesan Gareth Bale a neisté tak je, či si zahrá v budúcotýždňovej odvete Champions League proti Bayernu Mníchov. (Goal.com)

REAL MADRID: Álvaro Morata sa v rozhovore vyjadril, že by sa vôbec nebránil prestupu do Chelsea. O odchode Španiela alebo Karima Benzemu sa pritom špekuluje už dlhší čas. (skysports.com)

SEVILLA: Dvojročnú zmluvu má údajne s Argentínou dohodnutú coach Jorge Sampaoli. Doteraz tvrdil, že Los Rojiblancos neopustí. Prišiel k nim v lete 2016 po konci na lavičke Čile. (futbol.as.com)

ESPANYOL: Rokovania o prestupe brankára Diega Lópeza povedú Barcelončania s AC Milánom. 35-ročný Španiel tu momentálne hosťuje, čo sa vedenie pokúsi pretaviť na trvalý stav. (mundodeportivo.com)

LAS PALMAS & VALENCIA: Obstojné výkony podáva 30-ročný záložník Kevin-Prince Boateng na Kanárskych ostrovoch a získajú ho Los Che. Transfer prejde zadarmo, pretože Ghančanovi končí zmluva. (Fichajes.net)

LAS PALMAS: Podľa všetkého, zranenie vyradí Jesého Rodrígueza aj z dnešného zápasu proti Athleticu Bilbao. Dôvodom je choroba a do hry sa tak vráti až budúci týždeň. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Zajtra na poludnie je na programe domáci duel proti Málage. Hrať v ňom nebude Fernando Navarro. Španielsky ľavý obranca si privodil svalové zranenie. (mundodeportivo.com)

GRANADA: Dve zaujímavé tváre vídať na tréningoch El Graná. Ide o bývalých anglických reprezentantov Kierana Richardsona a Nigela Reo-Cokera, ktorí sa môžu na juhu Španielska čoskoro upísať. (Guardian)