Main Content

Suspendovaný hráč MLS. Dôvod? Zbrane a Donald Trump

piatok, 14. apríl 2017 13:00 | Autor: Dávid Lech

Suspendovaný hráč MLS. Dôvod? Zbrane a Donald Trump
Suspendovaný hráč MLS. Dôvod? Zbrane a Donald Trump | zdroj: Instagram

Sociálne siete v súčasnosti slúžia ako nástroj na pohľad do súkromia športovcov. Veľa populárnych futbalistov denne zverejňuje zaujímavé videá a obrázky, pričom týmto spôsobom sú hráči bližšie svojim podporovateľom. Futbalista Montrealu Impact sa však kvôli svojmu voľnému času dostal do poriadnych problémov.

Futbalista kanadského Montrealu Impact Wandrille Lefevre sa dostal kvôli svojmu príspevku na sociálnej sieti Instagram do poriadnych problémov. 27-ročný skúsený futbalista ide v týchto dňoch príkladom celej športovej obci, ako nepoužívať sociálne siete.

Obranca, ktorý obliekol dres Montrealu v 47 prípadoch zverejnil na svojom profile obrázok so zbraňou, ku ktorému pridal popis: „Odkedy je Donald pri moci, je lepšie byť v bezpečí...“

Z celej veci sa stal v Zámorí obrovský škandál, ktorý v priebehu niekoľkých hodín prenikol do celého sveta. Vedenie Montrealu Impact nenechalo nič na náhodu a Lefevrea, ktorý pohoršil verejnosť, bez mihnutia oka suspendovalo.

„Z dôvodu neakceptovateľného príspevku na sociálnych sieťach, ktorý znepokojuje vedenie Montrealu Impact sa klub rozhodol suspendovať obrancu Wandrillea Lefevrea, kým nebudú známe bližšie informácie tejto záležitosti,“ znelo oficiálne vyjadrenie kanadského celku, ktorý je proti akýmkoľvek prejavom extrémizmu.

Hráčska asociácia hráčov Major League Soccer nie je s celou udalosťou spokojná, avšak s tým, že Montreal Impact svojho hráča suspendoval, súhlasí. „S ligou o celej udalosti diskutujeme,“ dodal riaditeľ asociácie hráčov Bob Foose.