Main Content

Prečo mal Paulo Dybala proti Barcelone čisto čierne kopačky?

piatok, 14. apríl 2017 13:06 | Autor: Dávid Lech

Prečo mal Paulo Dybala proti Barcelone čisto čierne kopačky?
Prečo mal Paulo Dybala proti Barcelone čisto čierne kopačky? | zdroj: © TASR

Argentínsky útočník Paulo Dybala v utorok zahviezdil proti Barcelone a pri výhre Juventusu 3:0 a sa zapísal do streleckej listiny hneď dvakrát. Výkon šikovného zakončovateľa bol diskutovaný zo všetkých strán. Pozorným divákom neušlo, že reprezentant Argentíny mal obuté pomerne zvláštne kopačky.

23-ročný člen národného mužstva Albicelestes bol bez väčších pochýb najlepším hráčom na ihrisku a dvoma presnými zásahmi prispel prakticky k vyradeniu katalánskeho giganta. Zaujímavosťou však bolo, že bývalý hráč Palerma nastúpil v čisto čiernych kopačkách.

Na tomto fakte by osamote nebolo nič špeciálne, avšak Dybala hral v obuvi, na ktorej nemal značku sponzora. Odkedy sa Argentínčan nedohodol na novom kontrakte s americkou spoločnosťou Nike, nemá Paulo sponzora obuvi.

Kopačky dvojgólového strelca zaujali. Okrem toho, že boli čisto čierne, mali na sebe logo, ktoré patrí práve Dybalovi. Tento znak by mal referovať k známej Argentínčanovej oslave. Každopádne, útočník Juventusu Turín nosil donedávna obuv Nike Mercurial Superfly, avšak momentálne je nejasné, s ktorou spoločnosťou sa vychádzajúca futbalová hviezda dohodne.

Paulo Dybala sa iba pred pár dňami dohodol so Starou Dámou na novom kontrakte, ktorý má platnosť do roku 2022. Futbalistov Zebier oblieka nemecký gigant Adidas, preto je pravdepodobné, že sa tento koncern pokúsi do svojich služieb zlákať aj ospevovaného Argentínčana.