Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.4.)

sobota, 15. apríl 2017 09:53 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Tottenham sleduje Pulišiča

Denník Daily Mail tvrdí, že londýnsky Tottenham Hotspur sa v letnom prestupovom období pokúsi získať talentovaného mladíka z nemeckej Borussie Dortmund Christiana Pulišiča, ktorý patrí medzi prekvapenia tejto sezóny. (Daily Mail)

V hre o Moratu už aj United

Calciomercato informuje, že ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o získanie španielskeho útočníka Alvara Moratu je Manchester United. Red Devils budú chcieť po sezóne oživiť svoju ofenzívu, pričom kanonier Bieleho Baletu sa im javí ako vhodný adept. (Calciomercato)

Fabregas do Atlética Madrid?

Televízna stanica Eurosport prišila s informáciou, podľa ktorej sa Atlético Madrid zaujíma o získanie španielskeho reprezentanta Cesca Fabregasa. Stredopoliar londýnskej Chelsea stále nedostáva toľko príležitostí, ako by si prial. (Eurosport)

Z VOLEJA

Stredopoliar Tottenhamu Hotspur Dele Alli prehlásil ohľadom kritiky na to, že nedáva príliš veľa gólov, že jednoducho nie je útočník a jeho primárne úlohy na ihrisku sú rozdielne. (goal.com)

Tréner Manchestru City Pep Guardiola na tlačovej konferencii povedal, aby novinári neobviňovali z veľkého počtu inkasovaných gólov v sieti Citizens iba gólmana Claudia Brava. (goal.com)

Cristiano Ronaldo a Karim Benzema si pravdepodobne nezahrajú v ligovom zápase Realu Madrid proti Sportingu Gijón. (goal.com)

Tréner Chelsea Antonio Conte vzdal hold francúzskemu stredopoliarovi Manchestru United Paulovi Pogbovi, ktorého označil za masívneho futbalistu. (goal.com)

Gael Clichy z Manchestru City si myslí, že jeho spoluhráč, talentovaný nemecký reprezentant Leroy Sané by sa mal stať najlepším mladým hráčom roka v Premier League. (goal.com)

Taliansky celok FC Turín sa bude pokúšať získať kmeňového brankára Manchestru City Joea Harta na ročné hosťovanie aj v budúcom ročníku. (goal.com)

Nemecký stredopoliar Mesut Ozil by mal v dohľadnom čase diskutovať s vedením londýnskeho Arsenalu o svojej budúcnosti. (goal.com)

Čilský útočník Alexis Sanchez by vraj mohol podpísať s Arsenalom nový kontrakt, na základe ktorého by zarábal tristotisíc libier týždenne. (goal.com)