Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)

sobota, 15. apríl 2017 11:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V oklieštenej zostave sa na domácej scéne opäť raz predstaví Real. Proti Gijónu do hry nezasiahne Gareth Bale so zraneným lýtkom a ani trojica Keylor Navas, Karim Benzema a Cristiano Ronaldo. Tí dostali pre zmenu od trénera voľno. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Reči o odchode Hakana Çalhanoğluho z Leverkusenu nabrali reálnejšie obrysy vďaka Atléticu. To za tureckého ofenzívneho záložníka ponúkne 20 miliónov eur. (talksport.com)

ATLÉTICO MADRID: Dnešné večerné stretnutie s Osasunou absolvuje aj Tiago. Po doliečení problémov s kolenom je záložník opäť pripravený na plnú zápasovú záťaž. (Marca)

VILLARREAL: Dvojtýždňové maródovanie Jonathana Dos Santosa sa chýli ku koncu. Otázkou však je, či bude 26-ročný záložník fit už pre zápas proti Alavésu. Ide o pondelkovú dohrávku. (Marca)

VALENCIA: Zranenie stehenného svalu obranca José Luis Gayá zažehnal a opäť naplno trénoval. K absenciám proti Celte Vigo a Granade tak už Sevillu zajtra nepridá. (superdeporte.es)

ESPANYOL: Nedeľný ligový program otvára konfrontácia deviateho Espanyolu so sedemnástym Leganés. Neisté ostáva, či do nej zasiahne stredopoliar Óscar Melendo, ktorého trápi koleno. (sport.es)

ESPANYOL: Tréningov sa v ostatných dňoch nezúčastňuje útočník Álvaro Vázquez. Privodil si zranenie svalového charakteru a minimálne v jednom zápase bude chýbať. (Marca)