Main Content

Ramos opäť kritizoval Gerarda Piquého: Vždy musí rýpať!

nedeľa, 16. apríl 2017 09:09 | Autor: Jakub Vaverka

Ramos opäť kritizoval Gerarda Piquého: Vždy musí rýpať!
Ramos opäť kritizoval Gerarda Piquého: Vždy musí rýpať! | zdroj: © TASR

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos patrí medzi najváženejšie persóny španielskeho futbalu. Skúsený stredný obranca je jedným z hráčov, ktorí sa snažia, aby národný tím Španielska fungoval aj napriek veľkej rivalite medzi Madridom a Barcelonou.

Spolupráca hviezd dvoch najlepších španielskych tímov je pre reprezentáciu La Furia Roja esenciálna. Ak nejde v šatni Španielska klubová rivalita bokom, zobrazuje sa to aj na výsledkoch majstrov sveta z roku 2010. Sergio Ramos si to uvedomuje, preto mu robia vrásky neustále vyjadrenia stopéra FC Barcelona Gerarda Piquého na adresu Bieleho Baletu.

„Som veľmi temperamentný človek, no keď mám za úlohu nosiť kapitánsku pásku v Reale Madrid alebo v národnom tíme, je najlepšie, keď sa človek vyjadruje na úrovni. Musíte nadobudnúť určitý cit pre spojenie – aby bola v tíme dobrá atmosféra, aby sa každý cítil dobre. To je kľúč k úspech,“ prináša Ramosove slová španielsky denník AS.

Vodca Merengues sa následne vyjadril na adresu Gerarda Piquého, ktorý je madridskej obci tŕňom v oku. „Myslím si, že aj napriek tomu, že Gerard Piqué je komplikovaná osobnosť, nikdy nemal na žiadneho z mojich spoluhráčov zlý názor. Keď však útočí na Real Madrid, všetci v našom klube zabúdajú na ostatné veci, čo povedal.“

„Sú veci, ktorým by sme sa mali vyhnúť, a ktoré by naozaj nemal hovoriť. Myslím si ale, že „Gerry“ je jeden z tých ľudí, čo si musia rypnúť do druhého aj keď je všetko pokojné. Len aby rozvíril hladinu diskusií,“ uvádza svoj názor autor vyrovnávajúceho gólu v prvom tohtosezónnom El Clásicu.

„Mojou kapitánskou úlohou je nájsť správny bod, aby bola v kabíne dobrá atmosféra. Ak tomu tak nebude, tak možno ani len nepostúpime na šampionát do Ruska a ostaneme doma,“ dodal kapitán kráľovského veľkoklubu.