Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.4.)

nedeľa, 16. apríl 2017 09:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA & VALENCIA:Munir El Haddadi sa u Netopierov zabýval, no napriek tomu je stále kmeňovým hráčom Barçy. O prestupe španielskeho útočníka už prebiehajú rokovania. (sport.es)

VALENCIA: Svalové problémy držali mimo hry Portugalčana Naniho. To už neplatí a pre dnešný duel proti Seville sa opäť cíti dobre a je pripravený nastúpiť. (Marca)

VALENCIA & OSASUNA: Výkupnú klauzulu na 15 miliónov eur má v zmluve forward Sergio León. Avšak, v prípade vypadnutia Pamplončanov stratí platnosť a potom sa autora 10 ligových gólov pokúsi získať dvanásty tím La Ligy. (futbol.as.com)

ATLÉTICO MADRID: Prestup do Anglicka láka stopéra Josého Maríu Gimenéza. Možností nemá málo a podľa médií sa oňho intenzívne zaujíma Manchester United s Liverpoolom. (Fichajes.com)

REAL SOCIEDAD: Anglický Everton plánuje „rozbiť prasiatko“ a uloviť hneď niekoľko posíl. Jednou z nich je aj 25-ročný brazílsky útočník Willian José. (Daily Mail)

BETIS: Tréningy v poslednom čase vynecháva zadák Cristiano Piccini a do dnešného stretnutia s Eibarom fit nebude. Duel naplánovaný na 18:30 sa zaobíde bez Taliana. (Marca)

EIBAR: Problémy s členkom na čas odpíšu Rubéna Peñu. Nateraz je jasné, že krídelný útočník Los Armeros vynechá dnešné stretnutie 32. kola proti sevillskému Betisu. (mundodeportivo.com)