Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.4.)

pondelok, 17. apríl 2017 13:03 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujem PSG o Alexisa je seriózny

Denník L´Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej sa na výkony Alexisa Sancheza z Arsenalu osobne chystá prísť prezident parížskeho PSG Nasser Al-Khelaifi. Práve Paríž Saint-Germain je jedným z najväčším záujemcov o Čiľanove služby. (L´Equipe)

Chystá sa bitka o Harta

Daily Mail informuje, že prestupová bitka o Joea Harta naberá reálne kontúry. Kmeňového brankára Manchestru City, ktorý je na hosťovaní v talianskom FC Turín, pozorne sledujú londýnska Chelsea a Manchester United. (Daily Mail)

Ranieri trénerom Watfordu?

Express na svojich stránkach píše, že taliansky tréner Claudio Ranieri, ktorý po vyhodení z Leicestru City bez práce, je v hľadáčiku londýnskeho Watfordu. Ranieri bol taktiež spájaný s prácou v realizačnom tíme Chelsea. (Express)

Arsenal pôjde po Benzemovi

Denník Don Balón informoval, že londýnsky Arsenal urobí v letnom prestupovom období všetko preto, aby získal francúzskeho útočníka Karima Benzemu. Kanonier Realu Madrid by vraj mohol v Londýne zarábať tristotisíc libier týždenne. (Don Balón)

Z VOLEJA

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp je presvedčený o tom, že brazílsky reprezentant Coutinho ostane na Anfield Road aj v nasledujúcom ročníku. (goal.com)

Útočník Realu Madrid Karim Benzema prehlásil, že by si vedel predstaviť v madridskom veľkoklube belgického záložníka Edena Hazarda z Chelsea. (goal.com)

Manchester United včera po ôsmich zápasoch zdolal londýnsku Chelsea. Diabli sa tešili z troch bodov po kvalitnom výkone a víťazstve 2:0. (goal.com)

Španielsky stredopoliar Isco v rozhovore povedal, že v lete sa nechystá odchádzať z Realu Madrid, pričom svoje najbližšie roky by rád spojil s madridským gigantom. (goal.com)

Vedenie AS Monako rozhodlo, že talentovaný stredopoliar Benjamin Mendy neprestúpi z Ligue 1 za menej ako šesťdesiatpäť miliónov eur. (goal.com)