Main Content

Neymar o otočení dvojzápasu s Juventusom: Máme na to

pondelok, 17. apríl 2017 13:33 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar o otočení dvojzápasu s Juventusom: Máme na to
Neymar o otočení dvojzápasu s Juventusom: Máme na to | zdroj: © TASR

Barcelona vstúpila do štvrťfinále Ligy majstrov veľmi zle. Katalánci prehrali na pôde Juventusu Turín 0:3 a opäť sú jednou nohou vyradení zo súťaže. Brazílsky útočník FCB Neymar je však pred odvetou optimista.

Katalánci sa nepoučili z porážky v prvom zápase osemfinále na pôde PSG, kedy zaváhali v pomere 0:4, no v odvetnom stretnutí dokázali vyhrať 6:1 a postúpiť ďalej. Juventus Turín je však súperom iného rangu ako Parížania. Strelec Neymar aj napriek tomu ale neklesá na duchu. „Musíme veriť, že to dokážeme. Môžeme zaostávať za akýmkoľvek tímom, ale v Barcelone je to vždy rovnaké: Máme na to,“ prináša Brazílčanove slová denník Marca.

Jeden zo strojcov historického obratu proti PSG tvrdí, že comeback môžu diváci vidieť aj v stredu na Camp Nou. „Ak všetko pôjde ako má, opäť sa stane comeback. Verím, že v tento tím a v potenciál, ktorý máme. Všetko je stratené, takže už nemáme čo viac stratiť. Môžeme iba získať.“

Neymar si však uvedomuje, že Juventus Turín patrí medzi najlepšie tímy na svete. Navyše, len pamätníci si spomenú na zápas, kedy legendárny Gianluigi Buffon dostal štyri góly v jednom zápase. „Je to rovnaká situácia ako proti PSG. Máme jednopercentnú šancu postúpiť ďalej. Zvyšných 99% je práca, viera, snaha a góly. Pôjde to,“ zakončil bývalý zakončovateľ FC Santos.