Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.4.)

štvrtok, 20. apríl 2017 11:38 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alaba preferuje Barcelonu

Diario Gol tvrdí, že Real Madrid sa stále veľmi eminentne zaujíma o získanie rakúskeho reprezentanta Davida Alabu. Skúsený ľavý bek, ktorý je v službách Bayernu Mníchov by vraj preferoval odchod do konkurenčnej Barcelony. (Diario Gol)

Dier na lane Manchestru United

The Telegraph informuje, že Manchester United urobí v letnom prestupovom období všetko preto, aby angažoval anglického reprezentanta Erica Diera. Dier momentálne podáva výborné výkony v konkurenčnom Tottenhame Hotspur. (The Telegraph)

AC ide po Lukakuovi

Ďalším tímom, ktorý sa zapojí do prestupovej bitky o Romelua Lukakua je podľa talkSPORT taliansky celok AC Miláno. O Belgičana, ktorý strieľa góly za liverpoolsky Everton sa zaujímajú prakticky všetky známejšie európske veľkokluby. (talkSPORT)

Ibrahimovič do LAFC?

Nový tím americkej Major League Soccer Los Angeles FC údajne chystá lukratívnu ponuku pre švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča. Kanonier Manchestru United je dlhodobo spájaný s odchodom do zámoria, pričom s Red Devils stále nepodpísal nový kontrakt. (Daily Mail)

Z VOLEJA

Po včerajšku je jasné, že v semifinále Ligy majstrov si zahrajú Real Madrid, Atlético Madrid, AS Monako a Juventus Turín.

Stará Dáma vyradila po zápasoch 3:0 a 0:0 favorizovanú Barcelonu. Hviezdny Lionel Messi vo svojej kariére nikdy proti Zebrám neskóroval.

Tréner FC Barcelona Luis Enrique po stretnutí zhodnotil, že Juve postúpilo zaslúžene, hosťujúci Max Allegri prehlásil, že Taliani hrali tak dobre defenzívne, že by zrejme nedostali gól do rána. (goal.com)

Kouč Thomas Tuchel bol po vyradení Borussie Dortmund sklamaný, no pre médiá priznal, že BVB jednoducho nebolo dostatočne kvalitné na to, aby vyradilo dobre hrajúce Monako. (goal.com)

Žreb semifinále je na programe zajtra na poludnie, hneď po ňom bude nasledovať žreb semifinále Európskej ligy, ktorej štvrťfinálové odvety uvidia diváci dnes.

Záložník Marco Verratti z Parížu Saint-Germain prehlásil, že klubové vedenie nemôže predať talentovaného Brazílčana Lucasa Mouru. (goal.com)

O chorvátskeho reprezentanta Ivana Perišiča z talianskeho Interu Miláno sa zaujímajú okrem Manchestru United aj Arsenal a Chelsea. (goal.com)