Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)

štvrtok, 20. apríl 2017 14:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL: Gólmana Joea Harta si FC Turín nemôže dovoliť a kupcom sa nakoniec môžu stať The Reds. Stanovená cena je 20 miliónov libier. (ESPN)

LIVERPOOL: Hoci sa viackrát Mamadou Sakho vyjadril, že by rád ostal na Anfielde, zamieriť nakoniec má do AS Rím. Taliani už o 27-ročnom stopérovi zahájili rokovanie. (Goal.com)

ARSENAL: Podmienky zmluvy si mal podľa tlače dohodnúť David Ospina vo Fenerbahce Istanbul. Nepáči sa mu post brankárskej dvojky v Londýne a Turecko by mohlo byť riešením. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Na novú zmluvu sa môže tešiť Ander Herrera. Španielsky stredopoliar si v prípade podpisu platovo polepší na 120 tisíc libier týždenne. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Nepravdepodobný je štart Dannyho Rosea v semifinále FA Cupu proti Chelsea. Reálnejšie je, že sa problémov s kolenom zbaví pred ligovým duelom s Crystal Palace alebo Arsenalom. (Daily Mail)

LEICESTER CITY & WEST HAM: Aktuálna sezóna je pre ofenzívneho záložníka Josipa Ilčića posledná vo Fiorentine. Črtá sa mu presun do Anglicka, kde ho lanária Líšky aj Kladivári. (transfermarktweb.com)

BOURNEMOUTH: Výsledky ďalších podrobných vyšetrení Jacka Wilshera už nie sú také potešiteľné ako prvotné. Záložník má vlasovú zlomeninu členka a v tejto sezóne si už nemusí zahrať. (Telegraph)

SUNDERLAND: Otrasom mozgu sa skončil pre Billyho Jonesa zápas proti West Hamu. Napriek tomu sa zotavil bleskovo a v 28. kole na pôde Middlesbrough už bude k dispozícii. (skysports.com)