Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.)

utorok, 25. apríl 2017 11:02 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ibrahimovič v United skončil

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič skončil v Manchestru United. Skúsený zakončovateľ bude so zranením laborovať až do januára, pričom jeho kontrakt s Red Devils končí už v júni. (Daily Mail)

Wilshere do Číny?

Daily Star informuje, že anglický reprezentant Jack Wilshere, ktorý je momentálne na hosťovaní v Bournemouthe z Arsenalu, by sa mohol v nasledujúcej sezóne sťahovať do čínskej najvyššej súťaže. (Daily Star)

Low bude trénerom Realu Madrid

Španielsky denník AS tvrdí, že kouč nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Low bude od novej sezóny trénerom Realu Madrid. Low by mal na lavičke nahradiť ospevovaného Francúza Zinedinea Zidanea. (AS)

Chystá sa bitka o Auriera

Podľa reportov z Anglicka sa chystá veľká prestupová bitka o Sergea Auriera. Bek Parížu Saint-Germain sa prestupu inam nebráni, pričom o jeho služby sa vo veľkom zaujímajú Manchester City a FC Barcelona. (Daily Mail)

Z VOLEJA

Legendárny stredopoliar Xavi si myslí, že Manchester City sa v lete bude pokúšať získať Dele Alliho z Tottenhamu Hotspur. (goal.com)

Hviezdny Lionel Messi z FC Barcelona varuje Real Madrid, že Katalánci sú pripravení v závere sezóny získať majstrovský titul. (goal.com)

Manchester City je podľa dostupných informácií mimo prestupovú hru o talentovaného Kyliana Mbappého z AS Monako. (goal.com)

Vedenie Celty Vigo je naklonené návratu svojho bývalého zverenca Nolita, ktorý momentálne oblieka dres Manchestru City. (goal.com)

Stredopoliar Parížu Saint-Germain Blaise Matuidi údajne odmietol možnosť predĺžiť svoj aktuálny kontrakt s PSG. (goal.com)