Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.4.)

štvrtok, 27. apríl 2017 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Belotti odmieta špekulácie

Taliansky útočník FC Turín Andrea Belotti prehlásil, že podľa jeho slov nie je hodný sto miliónov eur a taktiež odmietol množiace sa špekulácie o jeho odchode zo Serie A. O Belottiho je veľký záujem hlavne v anglickej Premier League či španielskej La Lige. (goal.com)

Jamés sa možno nebude sťahovať

Kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez predvádza v posledných zápasoch za Real Madrid výborné výkony a pre španielsky veľkoklub je prospešný. Objavili sa navyše informácie, že ak sa záložníkovi podarí nadväzovať na dobré odohraté zápasy, jeho zotrvanie v metropole Španielska nemusí byť len v rovine teórie. (goal.com)

United rokujú o Oblakovi

Manchester United sa pripravuje na letný odchod Davida De Geu do španielskej La Ligy a hľadá jeho nástupcu. Manchester Evening News tvrdí, že na Old Trafford by sa mohol sťahovať slovinský reprezentant Jan Oblak chytajúci v Atléticu Madrid. (Manchester Evening News)

United favoritom na Auriera

Bulvárny denník The Sun píše, že Manchester United je favoritom na kúpu talentovaného obrancu Serga Auriera. Aurier podľa všetkého po sezóne opustí Paríž Saint-Germain, pričom o jeho služby sa zaujíma napríklad aj Barcelona. (The Sun)

Donnarumma predĺži kontrakt

Taliansky plátok La Repubblica informoval, že talentovaný brankár Gianluigi Donnarumma sa v dohľadnej dobe nechystá opustiť AC Miláno, pričom s tímom zo San Sira by mal podpísať nový kontrakt. (La Repubblica)

Z VOLEJA

Tottenham Hotspur včera vydrel tri body na ihrisku Crystal Palace a po výhre 1:0 stráca na vedúcu Chelsea len štyri body.

Dnes je v Anglicku na programe ostro sledované Manchesterské derby, v ktorom obom tímom pôjde o dôležité body v boji o Ligu majstrov.

V nemeckom pohári už nepokračuje Bayern Mníchov, ktorý na domácej pôde v semifinále prehral s Borussiou Dortmund tesne 2:3.

V Španielsku sa darilo obom favoritom. Barcelona rozomlela Osasunu v pomere 7:1, Real Madrid si zastrieľal v La Coruni a zvíťazil 6:2.

Na čele sú stále o skóre Katalánci, pričom Biely Balet má k dobru dohrávku vo Vigu.