Main Content

Slovenka s najkrajším telom dobyla AC Miláno: Stačili fotky na Instagrame v drese Rossoneri (fotky vnútri)

piatok, 28. apríl 2017 11:33 | Autor: Martin Gregor

Slovenka s najkrajším telom dobyla AC Miláno: Stačili fotky na Instagrame v drese Rossoneri (fotky vnútri)
Slovenka s najkrajším telom dobyla AC Miláno: Stačili fotky na Instagrame v drese Rossoneri (fotky vnútri) | zdroj: Instagram

Ak patríte k fanúšikom slovenských reality šou meno Martina Štetiarová vám nie je neznáme. Slovenská modelka a herečka žiarila v roku 2012 na obrazovkách Markízy. Dnes ju už možno označiť za miláčika alebo múzu fanúšikov AC Miláno.

Martina Štetiarová dobre vie, ako zaujať. Najprv sa preslávila v roku 2012 v markízackej reality show Farma. Potom zaujala prestížnym titulom Best Figure of the World 2014 (najkrajšia postava na svete). Najnovšie o nej píšu už aj v Taliansku, najmä v Miláne, ktoré ohúrila svojimi fotkami v drese miestneho AC.

Talianskemu veľkoklubu údajne fandí už roky a priazeň k Rossoneri vyjadruje aj prostredníctvom Instagramu, kde lásku k mužstvu častokrát kombinuje so šteklivými zábermi jej príťažlivej postavy.

zobraziť celú galériu

O Martine, ktorej najväčším miláčikom spomedzi hráčov AC Miláno španielsky futbalista Gerard Deulofeu, v tejto súvislosti písali v posledných dňoch viaceré zahraničné stránky vrátane soccermania.com, corrieredellosport.it, vietgiaitri.com, tinthethao.com, či fanatik.com. Aj vďaka tomu rastie počet jej fanúšikov na Instagrame - v čase písania tohto  článku ich je už približne 23 tisíc.

zdroj foto: Instagram Martina Štetiarová