Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.4.)

sobota, 29. apríl 2017 14:42 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Conte nevie zaručiť Hazardovo zotrvanie

Tréner londýnskej Chelsea Antonio Conte dostal od novinárov otázku, či vie zaručiť zotrvanie Edena Hazarda na Stamford Bridge aj v nasledujúcom ročníku. Odpoveď Taliana mierne prekvapila, skúsený kouč prehlásil, že momentálne nevie povedať, či Belgičan bude obliekať modrý dres aj v nasledujúcom ročníku. (goal.com)

Liverpool ide po Iscovi

Anglický celok Liverpool FC je pripravený v letnom prestupovom období urobiť všetko preto, aby získal španielskeho reprezentanta Isca. Isco je skúsený záložník, ktorý však nedostáva v Reale Madrid toľko príležitostí, ako by si prial. O jeho prípadnom transfere inam sa špekuluje už dlhší čas.  (Don Balón)

Hart novým brankárom United?

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester United pokúsi v lete získať kmeňového brankára konkurenčného Manchestru City Joea Harta. Hart je momentálne na hosťovaní v talianskom FC Turín, pričom kouč Citizens Pep Guardiola s jeho službami už neráta. (The Sun)

Neymar za 200?

Daily Record informuje, že brazílsky reprezentant Neymar by mohol po sezóne opustiť Barcelonu a zamieriť do Manchestru United, ktorý vraj za jeho služby ponúka nepredstaviteľných dvesto miliónov eur. Neymar by sa stal najdrahším futbalistom v histórii. (Daily Record)

Z VOLEJA

Arsenal sleduje situáciu okolo Svena Bendera z Dortmundu. (Tuttomercatoweb)

Manchester City chce získať talentovaného Tielemansa z Anderlechtu Brusel. (Sky Sports)

Jamés Rodriguez je údajne veľmi blízko k prestupu z Realu Madrid do Manchestru United. (Don Balón)

Barcelona má veľký interes o Bernarda Silvu z AS Monako. (Diario Gol)