Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.5.)

pondelok, 1. máj 2017 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.5.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea a Lukaku?

Objavili sa informácie, že je momentálne málo pravdepodobné, že by belgický útočník Romelu Lukaku odišiel v letnom prestupovom období do londýnskej Chelsea. Kanonier Evertonu vraj nepresvedčil talianskeho kouča Antonia Conteho. Conte si údajne myslí, že má vo svojom kádri kvalitnejších hráčov. (goal.com)

Navas brankárom City?

Španielsky denník Don Balón tvrdí, že kostarický gólman Keylor Navas sa v letnom prestupovom období bude sťahovať do Manchestru City. Aktuálne gólman Realu Madrid by sa na Etihad Stadium mohol stať brankárskou jednotkou. (Don Balón)

Inter ide po Romerovi

Tuuttomercatoweb prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Inter Miláno vo veľkom zaujíma o služby argentínskeho brankára Sergia Romera. Romero momentálne chytáva v Manchestri United, no cez Davida De Geu sa do medzi tri žrde dostáva iba výnimočne. (Tuttomercatoweb)

Chystá sa bitka o Marquinhosa

Telefoot informuje, že po sezóne opäť nastane veľký prestupový súboj o talentovaného obrancu Parížu Saint-Germain Marquinhosa. Kvalitného stredného obrancu PSG sledujú Manchester City, Barcelona a Manchester United. (Telefoot)

Z VOLEJA

Bitku o severný Londýn ovládol Tottenham Hotspur, ktorý zdolal nenávideného rivala Arsenal 3:0 a ostal v hre o titul v Premier League.

Lídrom súťaže so štvorbodovým náskokom ostáva Chelsea, ktorá v jednom zo šlágrov kola vyhrala na pôde Evertonu rozdielom triedy 3:0.

Manchester United vytvoril nový klubový rekord, keď neprehral už 25 ligových duelov v rade. Včera Devils remizovali so Swansea na svojej pôde 1:1.