Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.5.)

utorok, 2. máj 2017 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.5.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dybalu chce polovica Európy

Dostupné informácie hlásajú, že argentínsky útočník Paulo Dybala patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Bombardér z Juventusu Turín je pod drobnohľadom niekoľkých anglických klubov a taktiež španielskych gigantov Realu Madrid a FC Barcelona. (goal.com)

Chelsea v bitke o Van Dijka

V poslednom období sa vo veľkom špekulovalo, že kvalitného stopéra Virgila Van Dijka zo Southamptonu by mohli získať Liverpool alebo Manchester, no podľa The Sun je veľkým hráčom o tohto holandského obrancu aj londýnska Chelsea. (The Sun)

Azpilicueta do Barcelony?

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, že ak sa Barcelone nepodarí získať svojho odchovanca Hectora Bellerína z londýnskeho Arsenalu, pokúsi sa kúpiť španielskeho reprezentanta Cesara Azpilicuetu, ktorý odvádza skvelé výkony v drese Chelsea. (Sport)

Ozil chce 300K týždenne

Podľa správ z plátku Daily Mail je nemecký záložník Mesut Ozil ochotný ostať hráčom Arsenalu aj v nasledujúcom ročníku, ale požaduje, aby zarábal minimálne 300 000 libier týždenne. Či bude klub ochotný hráčovi splniť lukratívne podmienky je momentálne otázne. (Daily Mail)

Z VOLEJA

Wilfried Zaha z Crystal Palace je vraj ochotný reprezentovať Pobrežie Slonoviny miesto Anglicka. (Telegraph)

Cesc Fabregas je pripravený po sezóne opustiť londýnsku Chelsea. Záujem má AC Miláno. (beIN Sport)

Manchester United je favoritom na získanie dánskeho brankára Kaspera Schmeichela z Leicestru City. (Sky Sports)

Tottenham Hotspur nemá problém s predajom Kylea Walkera, ale požaduje za jeho služby minimálne 50 miliónov libier. (Mirror)

Manchester City sa zameral na získanie Pierra-Emericka Aubameyanga z Borussie Dortmund. (The Sun)