Main Content

Thierry Henry sa negatívne vyjadril k spanilej tohtosezónnej jazde Tottenhamu. Podporil ho aj bývalý hráč Spurs

utorok, 2. máj 2017 12:09 | Autor: Squashmaster

Thierry Henry sa negatívne vyjadril k spanilej tohtosezónnej jazde Tottenhamu. Podporil ho aj bývalý hráč Spurs
Thierry Henry sa negatívne vyjadril k spanilej tohtosezónnej jazde Tottenhamu. Podporil ho aj bývalý hráč Spurs | zdroj: © TASR

Legenda londýnskych kanonier Thierry Henry povedal, že nezávidí Tottenhamu ich spanilú jazdu v tejto sezóne, v ktorej pokračovali aj počas uplynulého víkendu, keď v londýnskom derby porazili práve Wengerov Arsenal 2:0.

V dôsledku tejto prehry sa Arsenalu vidina prvej štvorky v Premier league, znamenajúca účasť v budúcoročnej edícii Ligy majstrov, zásadným spôsobom vzdialila. Naopak Spurs sú stále v hre o titul, pretože na vedúcu Chelsea strácajú štyri kolá pred koncom súťaže dostihnuteľné štyri body. Aj napriek tomu si bývalý hviezdny francúzsky útočník Gunners Thierry Henry myslí, že Tottenham potrebuje vyhrať nejakú trofej, aby naozaj predstihol Arsenal. "Nezávidím im, pretože  po dvadsiatich rokoch sa stále nemajú čím pochváliť. Viem, že sa o to pokúšajú, ale zatiaľ nevidím žiadny silový posun, ako tomu bolo v minulosti smerom k Chelsea," povedal Henry pre goal.com.

K Francúzovi sa pridal aj bývalý hráč Spurs Jamie Redknapp: "Thierry má pravdu, musia začať vyhrávať trofeje. Nemôžu tak skoro vypadnúť z Ligy majstrov a musia niečo vyhrať. Víťazstvo v FA Cupe by ich vynieslo na ďalšiu úroveň, to sa podarilo Chelsea," kritizoval svoj bývalý klub Redknapp.