Main Content

Mirror: Hlavný dôvod, prečo chce Alexis Sanchez opustiť Arsenal

piatok, 5. máj 2017 12:06 | Autor: Jakub Vaverka

Mirror: Hlavný dôvod, prečo chce Alexis Sanchez opustiť Arsenal
Mirror: Hlavný dôvod, prečo chce Alexis Sanchez opustiť Arsenal | zdroj: © TASR

Očakáva sa, že čilský útočník Alexis Sanchez bude v letnom prestupovom období jedným z najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Dôvodom je fakt, že nie je v Arsenale šťastný a chce zmeniť dres.

O odchode Alexisa Sancheza z Arsenalu sa špekuluje už od zimného prestupového obdobia. O Čiľana vraj majú záujem londýnska Chelsea, francúzsky majster Paríž Saint-Germain, spomínajú sa aj Bayern Mníchov či Manchester City. Faktom je, že Alexis sa stále s Kanoniermi nedohodol na novej zmluve a hovorí sa, že ak by mal ostať na Emirates Stadium, nový kontrakt by už bol na svete.

Novinár anglického denníku Mirror Adrian Kajumba prišiel so zaujímavým reportom, ktorý odpovedá na to, čo je najväčším dôvodom, prečo chce Alexis Sanchez skončiť v Arsenal. „Vrásky na čele čilského reprezentanta najviac vyrábajú jeho spoluhráči a to, čo predvádzajú počas zápasov. Zatiaľ čo 28-ročný zakončovateľ má talent a robí na ihrisku, čo sa dá, jeho spoluhráči opakovane zlyhávajú v tom, aby predviedli dobrý výkon. Alexisa to vyčerpáva.“

„Rozdiel medzi tým, čo dokážu a čo predvádzajú ho privádzajú do šialenstva. Alexis cíti, že jeho spoluhráči s ním nezdieľajú túžbu po víťazstve a vôľu získavať trofeje. Sanchez sa bojí, že v Arsenale nebude získavať trofeje,“ pokračoval report britského novinára. Faktom je, že čilský útočník je výkonnostne na inej úrovni ako jeho spoluhráči a v niekoľkých zápasoch bolo badateľné, že je z priebehu stretnutí frustrovaný.